Emilia här!

TJO. Anni tvingar mig att gästblogga för hon verkar va för lat att blogga själv. Hehehe, okää. Emilia här då och Anni är hos mig. Vi firar nyår tillsammans, hehehe. Har handlat, lagat mat och käkat gott. Paj återstår men den är i ugnen, Anni får vispa det där grejset man har till. =) Har hunnit med att fixa Annis nya design också. Äsch då. Anni får återkomma med fler bilder och sådant senare, här är iallafall en bild från vår fina middag. Hej på er.


Jul!

Nu har de varit full rulle både innan jul och på julafton :) Inte hunnit med att blogga alls :O
Dagen innan jul fixade jag dem sista klapparna och gjorde allt klart inför julaftonen :) Mysigt att slå in plapparna med mamma :)

Julaftonen startade jag med lite jobb i 6 timmar och därefter blev de en runda till "farmor och farfar". Tog en snabb dusch och slängde i mig lite mat innan kalle anka skulle börja :) De får man ju bar ainte missa ;). Efter kalle åkte vi hem en runda (typ 1 timme). Fixade till mig lite fort för att sedan hämta upp Jesper och Joel sedan vidare till kusinerna. Där blev vi hela kvällen. MYSIGT :)

Idag har jag varit en runda hos farmor och farfar :) Firat jul med pappa, Jenni, Niclas och Tisan :) Kul att få fira jul med Tisan för första gången :)

Blev helt överlycklig över vissa julklappar jag fick :)
Här kommer lite bilder från julafton :)






Blogga igen?

Har varit off från bloggen ett bra tag nu :/ Mycket i skolan och har inte ens haft en tanke på att jag hade bloggen :P HAHA! Emilia och jag ska försöka fixa till bloggen lite så man får lusten tillbaka att börja blogga :)

Denna veckan har börjat som ett kaos! :( Allt man gjort har typ gått fel och mina känslor är helt röriga...
Idag började de med att jag försov mig, sen skulle min grupp redovisa i psykiatrin och de gick ju inte alls så bra :/ På eftermiddagen hade vi OP-fika och de slutade med att mitt minneskort i kameran gick sönder, så nu kan jag inte få tag i dem bilderna :( Har i alla fall varit och tränat med Anna och Emilia nyligen och fått ut all min ilska ;) HAHA! :D

Nu ska jag bara slappa och ta de lugnt :) sista dagen i skolan idag sen börjar det EFTERLÄNGTADE JULLOVET! :D
Avslutar detta inlägg med en bild på mig :)

RSS 2.0